Geld verdienen met internet

 

Het internet heeft er voor gezorgd, dat er vele banen zijn verdwenen, bepaalde winkels niet meer bestaan en het voor vele ondernemers een stuk harder werken is voor het zelfde geld. Maar er zijn ook vele voordelen ontstaan door het internet. Zo zijn mensen beter met elkaar verbonden en geïnformeerd, waardoor producten of diensten makkelijk bij iemand anders afgenomen kunnen worden, dan iemand uit de zelfde straat, stad, provincie of zelfs land. Hierdoor is de concurrentie enorm toegenomen, waardoor producten en diensten vaak een stuk voordeliger zijn geworden.

 

Doordat webshops geen hoge huren hoeven te betalen aan winkelpanden in winkelstraten, hoeven ze een stuk minder winst te maken, om toch voldoende te kunnen verdienen. Op deze manier zijn webshops vaak een stuk voordeliger, dan winkels in de winkelstraat.

 

Minder werk in winkels

 

Het nadeel van webwinkels is dat er niet zoveel of zelfs geen winkelpersoneel nodig is. Hierdoor zullen er minder banen te vinden zijn in deze sector. De keerzijde is dat er door webshops vele nieuwe kansen zijn gecreëerd. Zo is er meer werk gekomen voor webdesigners, tekstschrijvers, internet ondernemer , magazijn medewerkers en pakket diensten. Natuurlijk is er door de komt van e-mail een stuk minder post dat verzonden word aan brieven. Door de vele bestellingen aan producten, worden er een heel stuk meer pakketjes verstuurd.

 

Voordelen van het internet en er geld mee verdienen

 

De voordelen van het internet, is nu net het gene waar ik over wil gaan bloggen. Ik wil namelijk maar al te graag een inkomen genereren via het internet. Hierdoor zal ik dan ook diverse manieren gaan testen en uiteraard bijhouden op mijn gratis jimdo website.  Zodat jij zo samen met mij kan leren wat voor dingen voor mij werken en welke niet.  Hierdoor hoop ik het voor jou wat makkelijker te maken om ook een centje te kunnen verdienen met het internet.